Greu (8 ★)
Memorie: 2 MB / 1 MB
Timp: 1 secundă
I/O:
Necunoscută
Când a învățat la matematică despre numerele palindrom (numim palindrom un număr care citit de la stânga la dreapta este identic cu cel citit de la dreapta la stânga), Gigel și-a rugat colegii de clasă să aleagă câte un număr de maxim `3` cifre. Apoi a încercat să formeze cu cifrele acestora un număr palindrom.
## Cerință
Să se citească cele n numere dictate de colegi și să se verifice:
1. dacă cu cifrele acestora se poate forma un număr palindrom.
2. numărul palindrom format (dacă acesta există) sau mesajul `imposibil` în caz contrar; dacă există mai multe soluții, se afișează cel mai mare număr posibil care se poate forma.
## Date de intrare
Fișierul de intrare `palindrom.in` conține pe prima linie un număr natural `C` reprezentând cerința din problemă care trebuie rezolvată (`a` sau `b`). A doua linie conține un număr `N` care reprezintă numărul de numere alese de colegi. A treia linie conține cele `N` numere, separate prin câte un spațiu.
## Date de ieșire
Se va afişa în fișierul `palindrom.out`:
* Dacă `C` este egal cu `1`, fișierul va conține `DA` (dacă se poate forma un număr palindrom) sau `NU` (dacă nu se poate forma un număr palindrom).
* Dacă `C` este egal cu `2`, fișierul va conține numărul palindrom format (dacă acesta există) sau mesajul `imposibil`. Dacă există mai multe soluții, se afișează cel mai mare număr posibil care se poate forma.
## Restricții și precizări
* `C` ia valorile `1` sau `2`
* `1 ≤ N ≤ 25`
* Cele `N` numere sunt cuprinse între `1` și `999`
* Pentru a doua cerință, dacă există mai multe soluții corecte, se afișează numărul palindrom cel mai mare