Greu (8 ★)
Memorie: 64 MB / 8 MB
Timp: 3 secunde
I/O:
Necunoscută
Dan, elev de clasa a VI-a, a primit o temă mai dificilă la matematică de la profesoara sa. Leneș fiind, acesta nu și-a făcut-o la timp și are acum nevoie de ajutorul vostru să îl scăpați de la o notă mică!
## Cerință
Dându-se un număr natural `N` și apoi `N` numere naturale, să se determine:
1. Numărul minim ce se poate forma cu toate cifrele fiecărui număr în parte.
2. Lipind numere aflate pe poziții diferite în șir două câte două, câte dintre aceste combinații reprezintă un număr prim.
## Date de intrare
Fișierul de intrare `tema.in` conține pe prima linie un număr natural `C`, care poate fi `1` sau `2`. A doua linie conține numărul natural `N` ce reprezintă numărul de valori din șirul dat de profesoara lui Dan. Pe a treia linie se află `N` numere naturale separate prin câte un spațiu ce reprezintă numerele din șirul dat de profesoară, în ordinea dată.
## Date de ieșire
Dacă valoarea lui `C` este `1`, atunci se va rezolva **numai punctul 1 din cerință.** În acest caz, fișierul de ieșire `tema.out` va conține pe prima linie `N` numere naturale separate prin câte un spațiu ce reprezintă numerele minime ce pot fi formate cu toate cifrele fiecărui număr în parte (în ordinea dată).
Dacă valoarea lui `C` este `2`, atunci se va rezolva **numai punctul 2 din cerință**. În acest caz, fișierul de ieșire `tema.out` va conține pe prima linie un singur număr natural, reprezentând câte combinații formate prin lipirea a două numere aflate pe poziții diferite din șirul inițial rezultă într-un număr prim.
## Restricții și precizări
* `C` poate fi `1` sau `2`
* Pentru cerința 1: `1 ≤ N ≤ 1.000.000`, iar numerele din șir vor fi numere naturale `≤ 2.000.000`
* Pentru cerința 2: `1 ≤ N ≤ 15.000`, iar numerele din șir vor fi numere naturale nenule `< 1000`
* Rezolvarea cerinței 1 garantează 40 de puncte, iar cerința 2 60 de puncte
* Pentru 50% din testele de la cerința 2, se garantează `N ≤ 1000`