Greu (8 ★)
Memorie: 32 MB / 8 MB
Timp: 1 secundă
I/O:
Necunoscută
Într-o țară din Balcani se organizează o loterie mai _bi**z** ară_. Aceasta se desfășoară astfel: în fiecare săptămână, participanții aleg `n` cifre binare, iar în funcție de numărul câștigător extras (alcătuit de asemenea din `n` cifre binare), aceștia primesc un scor, care, cu cât este mai **mic** , cu atât este mai valoros (participantul poate câștiga sume mai mari de bani).
Scorul unui participant se calculează astfel: fie șirul participantului `p`, iar șirul câștigător `c` (vom nota `pi`, respectiv `ci`, a `i`-a cifră binară a lui `p`, respectiv `c`, pentru `1 ≤ i ≤ n`). Atunci scorul participantului este egal cu costul minim de a transforma șirul `p` în șirul `c`, folosind următoarele operații:
1. Inversăm valoarea unui element `pi` din `0` în `1` sau invers (pentru `1 ≤ i ≤ n`). Această operație are costul `1`;
2. Schimbăm între ei oricare doi biți `pi` și `pj` (pentru `1 ≤ i ≤ j ≤ n`). Această operație are costul `j - i` (diferența dintre `j` și `i`).
## Cerință
Jean participă săptămâna aceasta la această loterie, însă nu este deloc bun la calcule (cum se întâmplă deseori cu protagoniștii problemelor de info). Știind șirul ales de el, `p`, și cel câștigător, `c`, ajutați-l pe Jean prin a-i afla scorul.
## Date de intrare
Pe prima linie a fișierului de intrare `loterie-binara.in` se află numărul natural `n`. Pe a doua linie a fișierului de intrare se află șirul `p` (al lui Jean), iar pe a treia linie se află șirul `c` (cel câștigător). Cele două șiruri sunt neseparate prin spații, au lungimea `n` și sunt alcătuite doar din valori de `0` și de `1`.
## Date de ieșire
Programul afișează în fișierul de ieșire `loterie-binara.out` scorul lui Jean.
## Restricții și precizări
* `1 ≤ n ≤ 1.000.000`
* Al doilea nume al lui Jean este Pierre